Wie zijn wij?

Een gezellige groep enthousiaste muzikanten die van een grap houden maar ook zeer gedreven met hun hobby bezig zijn. Vriendschap maakt ons sterk en maakt dat we een hele prettige sfeer hebben binnen onze club. En dat stralen we uit!

Om de week repeteren wij in het clubgebouw van muziekvereniging St. Ceacillia in Hoogland, waar we gezamenlijk en soms in secties werken aan ons diverse repertoire. Samen met alle leden werken we hard aan het ontwikkelen en vernieuwen van de onze club en zoeken we naar een balans tussen stoer, eigentijds en feestelijk repertoire.

Festivals

Jaarlijks nemen wij deel aan diverse festivals en evenementen in binnen- en buitenland. Dit varieert van blaaskappellenfestivals tot sport- en lokale evenementen in en rondom Amersfoort. Wij vinden het een uitdaging om onze repertoirekeuze te laten passen bij de omgeving waar we spelen. We vermaken het publiek met sets waarin stevige rocknummers, mooie ballads en feestelijke meezingers worden afgewisseld.

Evenementen

De Valleibloazers zijn een aangename muzikale omlijsting op vrijwel elk evenement. Van bedrijfsfeest tot buurtfeest, van “goede doelen evenementen” tot sportevenementen wij maken er een leuk feest van. Door ons gevarieerde repertoire is er voor ieder wat wils en herkenbaarheid, iets wat aanstekelijk werkt op het publiek. Samen maken we er een unieke belevenis van! Voor boekingen, neem contact met ons op.

Repertoire en bezetting

Ons repertoire laat zich het best omschrijven als eigentijds, feestelijk en stoer. Met een combinatie van Pop, Heavy Metal, Golden Oldies, Smartlappen en Ballads is het voor ieder een feest der herkenning! Met onze swingende aanstekelijke muziek wordt elk optreden gegarandeerd een feest.

Door onze bezetting kunnen we elk genre vertalen in een goed arrangement en neerzetten in een mooie uitvoering. Je herkent de Valleibloazers aan een spetterende trompetsectie met strakke tunes. Een opzwepende trombone sectie die een mooi ‘tapijtje’ onder ons orkest legt. De bassectie die met sousafoons zorgt voor de robuuste basis. Als kers op de taart hebben we nog onze temperamentvolle sax-sectie die met hun rock spirit en jazzy vibes de echte kleur aan onze nummers geeft. Dit alles komt samen in de ritmesectie die op de snare, base en timbales een opzwepende cadans neerzet waarop je bijna niet stil kan blijven staan.